Verzending

De producten die u in de webwinkel koopt worden verzonden met Post NL. De verzendkosten bedragen € 5,95. Het pakket wordt binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Grotere producten kunnen bij ons worden opgehaald. Wanneer een pakket op de post gaat ontvangt u van ons een track en trace nummer indien gewenst.

Mocht u een bestelling vanuit het buitenland willen doen, kan dit vanuit Belgie en Duitsland via de site. Wilt u vanuit andere landen bestellen, stuurt u ons dan gerust een mailtje. We berekenen de verzendkosten dan voor u.

De betaling kan via de website, u betaalt dan dmv overschrijving. Voor de producten die u bij ons thuis op haalt kunt u dit aangeven in het bestelproces. U kunt dan kiezen voor betalen bij afhalen.

Mocht u een retourzending willen doen, meld dit dan altijd eerst bij ons .

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nog maals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag  gecrediteerd.   Indien u gebruik maak van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien rederlijkerwijze mogelijk - in originele staat aan ons worden geretoureerd.   Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bij-josephina.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.
Let OP!!!! Bij Josephina is niet aansprakelijk voor schade door Post.NL of andere bezorgers aangezien de klant voor breekbare producten zelf ( in overleg met Josephina) voor verzekerd verzenden kan kiezen.